Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ "ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ"

Φίλιππος Βιέννας Α1

Το έτερος εγώ είναι αστυνομικό θρίλερ του 2017. 

   Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έγραψε και  σκηνοθέτησε την ταινία. 



      

Παίζουν: ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Δημήτρης Λαϊνης), Ιωάννα Καλλιοπούλου (Σοφία), Δημήτρης Χρυσοστόμου ( Μάνθος Κορόζος), Μάνος Δακούσης ( Απόστολος Βαρασσόπουλος), Κόρα Καρβούνι (Δανάη) και ο François Cluzet (Marcel de Chaffe σε ρόλο guest star). 
Η ταινία πήρε μέτριες κριτικές από τους κριτικούς(ίσως γιατί είναι πολύ μπροστά από αυτούς), ενώ το κοινό την λάτρεψε με 7,8 στο imdb και αμέτρητες καλές κριτικές στο διαδίκτυο. 
Προσωπικά βάζω στην ταινία 9 στα 10 για την απίστευτη και αρκετά τρομακτική πλοκή και τις καλές ερμηνείες ειδικά των πρωταγωνιστών που απογειώνουν την ταινία.
                                          Πλοκή 
Μερικές φαινομενικά ασύνδετες δολοφονίες στις οποίες ο δολοφόνος αφήνει και ένα ρητό του Πυθαγόρα. Μια παλιά ατιμώρητη δολοφονία και 5 ατιμώρητοι δολοφόνοι. Ο δολοφόνος μεθοδικός και σκληρός
Πιο το πραγματικό τέρας σε ένα κόσμο τεράτων. Όλα τα παραπάνω θα βασανίσουν το μυαλό του καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαϊνη που θα πρέπει να ξεπεράσει τα τικ του καθώς και την κατάσταση του πατέρα του που βρίσκεται σε κώμα για να βρει τον δολοφόνο.

Σημείωση: Η ταινία κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο. Ανεβάστηκε από τον σκηνοθέτη της ταινίας στις αρχές του 2018 
                                     Η ΤΑΙΝΙΑ   "ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου