Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ



                                   Η  καθημερινότητα ενός  ΕΦΗΒΟΥ  
            ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΖΙΝΓΚΟΥ Β2  
 
Οι σημερινοί έφηβοι ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή . Η δυσκολία αυτή προέρχεται κυρίως από την δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χωρά μας αλλά και από την καθημερινότητα ενός εφήβου, μαθητή  που είναι πολύ πιεστική . Μας έχει επιβληθεί  ένα  πολύ δύσκολο πρόγραμμα επί καθημερινής βάσεως.

Πιο συγκεκριμένα   τα πράγματα που απαρτίζουν τις καθημερινές μας συνήθειες είναι οι 7 ώρες σχολείου οι 3-4 ώρες φροντιστήριο 3  το λιγότερο ώρες διάβασμα στο σπίτι  και έπειτα ακολουθεί ο ύπνος ο όποιος είναι απαραίτητος ώστε να μπορούμε να ακολουθήσουμε το ίδιο πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες μιας Ποιοι εργαζόμενοι δουλεύουν τόσες ώρες;;;;

Και μας ευχαριστεί τόοοοοσο πολύ !!!!  
Ελέυθερος χρόνος ανύπαρκτος. Η παραπάνω άποψη δεν
αποτελεί καθόλου υπερβολή ίσα ίσα είναι η ωμή  πραγματικότητα . Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι λόγο αυτού του τρόπου ζωής που έχουμε διαμορφώσει  ,δεν μπορούμε  να χαρούμε  τα απλά καθημερινά πράγματα που πρέπει να ζήσουμε πριν ενηλικιωθούμε  και αναλάβουμε  ευθήνες   

Επίσης οι έφηβοι λόγο αυτής της κατάστασης οδηγούνται και σε συνήθειες οι οποίες είναι βλαπτικές και για τον οργανισμό του. Τέτοιες συνήθεις είναι το κάπνισμα και ο καφές. 
Τέλος   πρέπει να αναφερθεί πως παρόλο την κοπιαστική καθημερινότητα , τίποτα δεν μας εγγυάται ότι οι κόποι μας θα πιάσουν τόπο. και ότι αξίζει η ταλαιπωρία αυτή. !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου