Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

    O Nίκος Πορτοκάλογλου στις 27 Δεκεμβρίου 2014 με τα                      "Λιμάνια Ξένα, μέρος Β'" στην Πάτρα


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι «Φτερωτές Κιθάρες» θα βρεθούν στην γιορτινή, Χριστουγεννιάτικη Πάτρα το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014, στις 21:30 για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στο Λιθογραφείον, στην οδό Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων.
Η Κεντρική Σκηνή του Λιθογραφείον θα πλημμυρίσει από τις αγαπημένες μουσικές του αγαπητού τραγουδοποιού και ερμηνευτή Νίκου Πορτοκάλογλου (από τα ωραιότερα τραγούδια του είναι το ‘Θάλασσα μου σκοτεινή») που θα παρουσιάσει όλα τα αγαπημένα του τραγούδια, αλλά και την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Λιμάνια Ξένα».


Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος «Λιμάνια Ξένα, μέρος Β’», πρόκειται για ένα πρόγραμμα  που εκτός από όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Πορτοκάλογλου, περιλαμβάνει και  διασκευές παλιών τραγουδιών. Τα πιο αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, σε νέες, σημερινές, τολμηρές και λίγο «αιρετικές»,  κιθαριστικές εκδοχές.

Το πρόγραμμα - αλλά και ο νέος δίσκος - έχει «γράψει τα πρώτα του χιλιόμετρα» στις ως τώρα εμφανίσεις του Νίκου και τώρα καταφθάνει ανανεωμένο στο Λιθογραφείον, στην Πάτρα, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου με νέες επιλογές τραγουδιών και διάθεση για  περισσότερο ρυθμό, κέφι και παρείστικη ατμόσφαιρα.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του θεάτρου, θα υπάρχει η δυνατότητα κράτησης τραπεζιών.

Θα ακουστούν για πρώτη φορά κάποιες από τις διασκευές που περιλαμβάνονται στον νέο δίσκο αλλά και προσωπικά τραγούδια του Νίκου, που, αν και ξεχωριστά κι αγαπημένα, δεν είχαν καταφέρει να χωρέσουν στον πρώτο κύκλο των εμφανίσεων.

Σταθερά μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στην σκηνή, οι Φτερωτές Κιθάρες δίνουν τον δικό τους καθοριστικό και «κιθαριστικό» χαρακτήρα, αποτελούμενες από άξιους μουσικούς της νεότερης γενιάς, όπως ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης των «Ανοιχτή Θάλασσα» στο μπάσο τις κιθάρες και το τραγούδι, ο Χάρης Μιχαηλίδης από τους «Δραμαμίνη» στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Αλέκος Βουλγαράκης στην κιθάρα, ο Μανώλης Γιαννίκιος στα τύμπανα. Στην ηχοληψία  ο Άκης Πασχαλάκης.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00.

Τιμή προπώλησης: 12 €

Τιμή  πόρτας: 15 €.

Πληροφορίες/κρατήσεις τραπεζιών:  2610 328394.


Η προπώληση των 200 εισιτηρίων ειδικής τιμής ξεκίνησε ήδη στα καταστήματα  DISCOVER, Γωνιά του Βιβλίου, Ηχότοπος και στο Καφέ Φουαγιέ, στο Λιθογραφείον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου