Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

O Αλκίνοος Ιωαννίδης για ένα μοναδικό live στην Πάτρα, στις 19 Δεκεμβρίου 201



Με ανανεωμένο look, με κοντοκουρεμένα πλέον μαλλιά αλλά και με νέα τραγούδια (ένα απ’ αυτά είναι το «Πάντα θα ξημερώνει» σε μουσική και στίχους δικούς του), ο αγαπητός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Αλκίνοος Ιωαννίδης καταφθάνει στην Πάτρα για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στις 19 Δεκεμβρίου 2014, στις 22.00 στην αίθουσα Αίγλη, στον πολυχώρο ψυχαγωγίας της Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης που πέρυσι δεν πραγματοποίησε σχεδόν καθόλου εμφανίσεις, έβγαλε ένα νέο αξιόλογο δίσκο με τίτλο «Μικρή Βαλίτσα», από την Cobalt Music στις 27 Οκτωβρίου. Μια σημαντική δισκογραφική δουλειά που έρχεται μετά από προσμονή σχεδόν πέντε ετών.
Θα έρθει στην Πάτρα παρέα με 7 μουσικούς, φρέσκος από τις επιτυχημένες εμφανίσεις που έκανε στα τέλη Οκτωβρίου και τον Νοέμβριο κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο στην Αθήνα. Πριν από την Πάτρα ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα κάνει και ένα live στις 18/12, στον γειτονικό Πύργο, στον χώρο, Τετράστοιχο ενώ στις 17/12, θα βρεθεί στο Αίγιο, στον πολυχώρο «Πολυτεχνείο».
Τα εισιτήρια στην προπώληση για την συναυλία της Πάτρας κοστίζουν 12 ευρώ και το βράδυ του live θα κάνουν 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου