Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Την πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής παρουσιάζει απόψε στην αίθουσα τέχνης «Παλίσσανδρος», ο Νικόλας Γερασιμόπουλος

Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης, με τίτλο «Πέντε και ένας Πατρινοί ζωγράφοι, δημιουργούν έργα ζωγραφικής σας αφίσα», πραγματοποιούνται απόψε Παρασκευή (ώρα 20.30) στην αίθουσα Τέχνης  «Ακτίνα» (Κωνσταντινουπόλεως 53).
Παρουσιάζεται η «συνομιλία» της ζωγραφικής, με ένα από τα συνηθισμένα μέσα διαφήμισης, την αφίσα. Η διαλεκτική σχέση της διαφήμισης με την αφίσα, της προσδίδει έμφαση, διεισδυτικότητα και μεγαλύτερη απήχηση.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γεράσιμος Γαλιατσάτος, Alessandro Demartino, Μαρία Λεοντσινίδη, Μαρίνος Μαρσέλος, Λίτσα Τσιμπρή, Ευθαλία Χάχαλη.
Η έκθεση θα διαρκέσει, έως και τις 2 Μαΐου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Την πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής παρουσιάζει στην αίθουσα τέχνης «Παλίσσανδρος», ο Νικόλας Γερασιμόπουλος, με την εκκίνηση να πραγματοποιείται απόψε Παρασκευή (ώρα 20.30).

Ο καλλιτέχνης, αποπειράται να αποτυπώσει στον καμβά την υπέροχη, σύνθετη και μοναδική γυναικεία φύση. Οι γυναικείες φιγούρες του μέσα από τη μικτή τεχνική χρώματος φόρμας, που χρησιμοποιεί, αντικατοπτρίζουν τις πολλαπλές εκφάνσεις της γυναικείας ιδιοσυγκρασίας, με όλες τις αντιφάσεις και τις ιδιαιτερότητες που τις διακρίνουν. Άλλοτε στιβαρές και αυστηρές, άλλοτε ανάλαφρες και παιγνιώδης, αλλά πάντοτε μυστηριώδης και ερωτικές, οι γυναίκες του Νικόλα Γερασιμόπουλου μας προ(σ)καλούν να τις ανακαλύψουμε! Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 26 Απριλίου. Θα λειτουργεί: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 18:30 – 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου