Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η παράσταση «Οι πιο δυνατές» παρουσιάζεται στην Πάτρα!


Ένας από τους πιο "δυνατούς" μονολόγους του Αυγούστου Στρίντμπεργκ μεταμορφώνεται σε ένα θεατρικό "παιχνίδι για δύο" μέσα από μια αιρετική διασκευή της Άννας Αδριανού, που φωτίζει το θέμα της απιστίας από τις δυο πλευρές.

Το Σάββατο 8 Μαρτίου «Ημέρα της γυναίκας» αλλά και την Κυριακή 9 Μαρτίου, το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+ παρουσιάζει για 4 παραστάσεις τον θεατρικό μονόλογο του Αυγούστου Στρίμπεργκ  «ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ».
Το Σάββατο 8, Κυριακή 9 Μαρτίου στις 19.00 και 21.00 στο Επίκεντρο+.
Ένας από τους πιο "δυνατούς" μονολόγους του Αυγούστου Στρίντμπεργκ μεταμορφώνεται σε ένα θεατρικό "παιχνίδι για δύο" μέσα από μια αιρετική διασκευή της Άννας Αδριανού, που φωτίζει το θέμα της απιστίας από τις δυο πλευρές. Το έργο είναι εμπλουτισμένο με χαρακτηριστικές σκηνές βίντεο που σκηνοθέτησε θαυμάσια ο Θανάσης Ιατρίδης.
Δυο γυναίκες, σύζυγος και ερωμένη του ίδιου άντρα, συναντιούνται μια παραμονή Χριστουγέννων,  σε ένα καφέ- μπαρ και, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις, εκθέτουν την ζωή τους και τους ρόλους τους ώστε να αναμετρηθούν μέχρις εσχάτων. Δυο ερωτικοί θηλυκοί ρόλοι, δυο διαφορετικές απόψεις ζωής, δυο τρόποι να αγαπάς, να μισείς και να είσαι γυναίκα.
Με την Άννα Αδριανού και την Yρώ Λούπη στους βασικούς ρόλους και την Βίκυ Ντούλια.
Ελεύθερη Διασκευή : Άννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Πέπυ Μοσχοβάκου
Σκηνικά: Λαμπρινή Καρδαρά
Κοστούμια: Χαρά Μποτσιβάλη
Φωτισμοί: Νίκος Καννέλος
Χοροκίνηση: Νερίνα Ζάρπα
Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Γιατράκος


Γενική είσοδος: 10,00 € 
Προπώληση εισιτηρίων: Discover, «Γωνιά του Βιβλίου» και στο ταμείο του ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2610 461050, 6972 307470


#sch%L@R+_theatre

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου