Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ACT..

   Θεατρικό εργαστήρι και μουσικοκινητική αγωγή οκτάμηνης διάρκειας (Οκτώβριος- Μάιος ) για παιδιά και εφήβους (νήπιο- λύκειο) από την ηθοποιό Ελένη Καραμούζη και την κινησιολόγο-χορεύτρια Τριάδα Παπαγεωργίου. Στόχος των εργαστηρίων είναι η επικοινωνία των παιδιών μέσα από θεατρικές δραστηριότητες, μουσική, χορό και παιχνίδια για να γνωρίσουν με τρόπο δημιουργικό τον εαυτό τους και τον κόσμο που τα περιβάλλει. Αφετηρία είναι ο αυτοσχεδιασμός που ενθαρρύνεται μέσα από παιχνίδια ρόλων, συμβολισμούς, κινητικές και σωματικές ασκήσεις. Στόχος είναι να βρουν το δικό τους χώρο και τη δική τους στάση απέναντι σε όσα συμβαίνουν μέσα τους και γύρω τους.



Διδασκαλία:

Τριάδα Παπαγεωργίου
(μουσικοκινητική αγωγή)
Ελένη Καραμούζη (θεατρικό παιχνίδι)
Θεατρικό εργαστήρι και μουσικοκινητική αγωγή στο θέατρο act
(Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)
Κόστος:40€ / μήνα και 60€ για δύο αδέρφια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 694579969
6
6945799696

Από 18 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο:
Τα τμήματα θα λειτουργήσουν ως εξής:

- 10:00-11:15 (3 έως 5 ετών)
- 11:30-12:45 (6 έως 9 ετών)
- 13:00-14:15 (10 έως 15 ετών)

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Πελοπόννησος, pelop.gr, thebest.gr, Brainbow, Τέταρτο, newsplus.gr,άρωμα FM, all4fun.gr,tipografeio.gr, presspop.gr, debop.gr, inculture.gr, patrasevents.gr, Sidoux café, City music café, Ποικίλη Στοά, Tag, Σπύρος Νάκας-μουσικός οίκος, Δίηχο, everest.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: GALAXY CITY CENTER HOTEL, NoiseBoxStudio, AGORA cafe-bar-restaurant

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

Η Ελένη Καραμούζη είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών "Νέο ελληνικό θέατρο Γ.Αρμένη" Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Μίρκα Γεμεντζάκη "ασκήσεις αναπνοής", Δ,Καταλειφό "υποκριτική", κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, κινησιολογία με την Αμάλια Μπένετ.
Συμμετείχε στις παραστάσεις: "Γαμήλιο Εμβατήριο" Ν Βοσνιάκου, "Μην σκοτώνεις τη μαμά" θοεπ, "Αφιέρωμα στον Κ.Καβάφη" φεστιβάλ Σύμης, "Ιστορία για δύο" F.Ridley θέατρο act Πάτρα.
Έχει σκηνοθετήσει: "Η αρπαγή της πριγκίπισσας Αιώρας" φεστιβάλ Σύμης,
"Μάνα μητέρα μαμά" κεντρική σκηνή Αργοστολίου
"Ακόλαστες εσπερίδες" Πολύεδρο.

Η Τριάδα Παπαγεωργίου αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή ¨Ράλλου Μάνου¨ με το δίπλωμα καθηγήτριας χορού, χορεύτριας και χορογράφου. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα σεμινάρια, Diana Goussman, Κωνσταντίνο Ρήγο, floor bar με τον Alain Astie, στο ISTD summer school in Bari 2012 κ.α. Έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας(2001_2004) Γαλάζιο πουλί¨ Maurice Maeterlinck, "Το σκλαβί" Ξένια Καλογεροπούλου, "Ηλέκτρα" σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη θέατρο Επιδαύρου. Το 2013 δημιούργησε την ομάδα σύγχρονου χορού "OROXORO" και παρουσίασε την παράσταση "NHMA" στο δημοτικό θέατρο Απόλλων στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου