Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Tο "Θεριό του Ταύρου" έρχεται στην Πάτρα

Η θεατρική ομάδα των Δημοσιογράφων Ηρακλείου έρχεται στην Πάτρα με την παράσταση «Το Θεριό του Ταύρου» του Αζίζ Νεσίν σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη.

Οι παραστάσεις στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 και Δευτέρα 9 Ιουνίου στον Πολυχώρο "Επίκεντρο" (Αγίου Διονυσίου 36 και Νόρμαν 16).

Ο Μάριος Διονέλλης, η Ελένη Βακεθιανάκη, η Αντιγόνη Καμπάνη, ο Μιχάλης Φουργιαλάκης, ο Κώστας Παπάζογλου, ο Δημήτρης Κολοτούρος, ο Χάρης Λεοντάκης, η Μαρία Ζανιά, η Κατερίνα Μηναδάκη, η Ελίνα Φαρσάρη, η Ειρήνη Τσάκα και ο Ιορδάνης Δημητριάδης με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Αντωνάκη δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και καταφέρνουν να πάρουν μαζί τους το κοινό σε ένα μαγευτικό ταξίδι.

Το έργο
:
Πρόκειται για μία καυστική κωμωδία όπου οι ήρωες είναι πρόσωπα καθημερινά, εύκολα αναγνωρίσιμα, τα οποία όπως όλοι μας, βιώνουν φόβους, αδυναμίες, αδιέξοδα και αναζητούν λύσεις που θα τους βοηθήσουν τα επιβιώσουν. Τα καταφέρνουν όμως πάντα; Μήπως ο καθένας μας κρύβει μέσα του ένα θεριό και μήπως καλείται να έρθει αντιμέτωπος και με άλλα θεριά γύρω του; Ήρωας του «Θεριού του Ταύρου», ο αγαθός Νουρή Σαγιανέρ πιέζεται βασανιστικά από την οικογένειά του να αντιμετωπίζει τον σκληρόκαρδο ιδιοκτήτη του καταγγέλλοντάς στην αστυνομία. Κωμικοτραγικές συμπτώσεις στο Αστυνομικό Τμήμα θα αλλάξουν την ζωή του Νουρή. Τι ρόλο μπορεί όμως να διαδραματίσει σ’ αυτό το παιχνίδι ζωής το «Θεριό του Ταύρου»; Έχει ανάγκη η κοινωνία μας από «θεριά»; Η συνέχεια επί σκηνής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου