Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Οι Chemistry x παρουσιάζουν τον επερχόμενο δίσκο τους στην Πάτρα...

Οι Chemistry x παρουσιάζουν την επερχόμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "undeniable lies" στο παρθενικό τους live την παρασκευή 2 Μαΐου στον Μικρό Πρίγκηπα.
Συνδυάζοντας dark-pop και rock στοιχεία οι Chemistry X έρχονται για ένα live να μας καθηλώσουν με τις ποικίλες μελωδίες τους. Στην αρχή της πορείας τους και πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον συνδυάζοντας σκοτεινές-μελωδικές-ρυθμικές και με ηλεκτρονικά στοιχειά συνθέσεις.
Μαζί τους οι Uncanny Valey θα παρουσιάσουν ένα μέρος της επικείμενης δουλειάς τους, με τους stoner-punk ήχους τους και τις ηλεκτρικές μελωδίες τους.
Γενική Είσοδος 3 ευρώ .
Οι πορτες ανοιγουν στις 9...
Mini Bio
Οι "Chemistry x" δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Πάτρα από τους Alex f και Nick s. Τα μέλη της μπάντας αποτελούνται από τους Jay(drums, loops) Nicola sth.(bass, b vox) Tasos kostis(guitars, keyboards, b vox) και Polivios ath.(keyboards, b vox). Η ηχογράφιση του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο "Undeniable Lies" έγινε στο Noisebox studio στην Πάτρα από τον Νοέμβρη του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2014 και αποτελείται από 9 κομμάτια. Η παραγωγή έγινε από τον Sak και τους Alex f - Nick s.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου