Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΡΟΔΕΣ UNITED LIVE!Ο Νικήτας ζωγραφίζει, γράφει στίχους, είναι dj και ηγείται ενός μοναδικού soundsystem (τα moriginal parties περιόδευσαν σε όλη την Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο).

Ο Νικήτας ζωγραφίζει, γράφει στίχους, είναι dj και ηγείται ενός μοναδικού soundsystem (τα moriginal parties περιόδευσαν σε όλη την Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο).

Το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 09.00 το βράδυ στο Θέατρο Λιθογραφείον, η Br3ak En3nt μας παρουσιάζει ζωντανά το μουσικό συγκρότημα Ρόδες United.

Οι 9 μουσικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Νικήτα, για να παίξουν ζωντανά κομμάτια από τη γιορτή της φαντασίας, το silent disco, το cheap science, μέχρι και το project Moriginal Champsystem και ακόμα πιο πέρα.
Την φετινή χρονιά, οι Ρόδες United επιστρέφουν από το πουθενά με τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο με τίτλο "Internet".

"Σε καιρούς που συμβαίνουν απίστευτα πράγματα και η φρίκη πηγαίνει παρέα με ραγδαίες αλλαγές στη ζωή μας, μετά από 20 χρόνια μουσικής, μετά από τη συμφιλίωση μου με τον Μιχάλη Μυτακίδη των Αctive Member, μετά από ένα παιδί και μετά από πολλές σκατένιες ρίμες και σπασμένους ρυθμούς - ήρθε η ώρα για ένα δίσκο Ρόδες. Τα soundsystem-πάρτυ, η δουλειά μας και ο δίσκος είναι πολιτική όσο είναι και παιχνίδι. Βγάζουμε λεφτά από τη μουσική μας - σεμνά - κι αλλάζουμε τα ποιήματα που λένε στα σχολειά. Ζούμε πολυεθνικά σ' ένα σταυροδρόμι, την Ελλάδα και το πάμε μπροστά βήμα-βήμα τη φορά. Χαιρετισμούς σε όλη τη σκηνή - στο παγκόσμιο HipHop Nation - και στις ρίζες. Το νου, τα νιάτα, τα νώτα. Killah P R.I.P.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου