Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Tα «Παιδιά απ’ την Πάτρα» ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

 Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών, προετοιμάζει και θα πραγματοποιήσει αφιέρωμα στο ιστορικό μουσικό συγκρότημα «Παιδιά απ’ την Πάτρα».

Το Πανεπιστήμιο Πατρών-Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, προετοιμάζει και θα πραγματοποιήσει, με την ευκαιρία των 50 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών, μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα στο ιστορικό μουσικό συγκρότημα «Παιδιά απ’ την Πάτρα», την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στοΣυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών-Μεγάλο Αμφιθέατρο, ώρα 20:30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό (είσοδος από 19:45 ως και την κάλυψη των θέσεων).
Θα παρευρεθούν «τα Παιδιά απ’ την Πάτρα» όπου και θα τιμηθούν από το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, για τις δισκογραφικές τους επιτυχίες και τη μουσική τους διαδρομή. Θα ακουστούν γνωστές επιτυχίες του ιστορικού συγκροτήματος από τα ίδια «τα παιδιά απ’ την Πάτρα», θα συμμετέχει η δεκαπενταμελής ορχήστρα «Μουσικοτεχνουργική Πατρών» και επίσης, μέλη της φοιτητικής χορευτικής ομάδας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, θα παρουσιάζει σε διάφορα διαστήματα της εκδήλωσης χορογραφίες σε λαϊκούς ρυθμούς, επιμέλειας του μέλους Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής του Γυμναστηρίου κ. Γρηγόρη Μικρώνη. Η ενορχήστρωση και η επιμέλεια του μουσικού προγράμματος είναι του μουσικού και ιατρού, κ. Βασίλη Ζωϊτόπουλου.
Το Αφιέρωμα στο ιστορικό μουσικό συγκρότημα «Τα Παιδιά απ’ την Πάτρα», αυτή την περίοδο, αποφασίστηκε, για να θυμηθούν οι παλαιότεροι, πως τα μέλη του ιστορικού συγκροτήματος, ξεκίνησαν ως μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως μια ομάδα φίλων, που αγαπούσαν τη μουσική και το τραγούδι και κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλα λαϊκά γλέντια, γλέντια όλων των ηλικιών, να τραγουδήσουν τον πόνο, την αγάπη, τη φτωχολογιά, την ομορφιά, τη φοιτητική ζωή και να καταγραφούν σαν ένα από τα δισκογραφικά εμπορικότερα συγκροτήματα πανελληνίως.
Πρόκειται για ένα αξιόλογο αφιέρωμα που την οργάνωση και την πραγματοποίησή του έχει αναλάβει για άλλη μια χρονιά το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Πόλος έλξης Φοιτητών και Εργαζομένων της πανεπιστημιακής κοινότητας, που στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του, υλοποιεί τη δράση διατήρησης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ασκουμένων, με πολλά προγράμματα εκγύμνασης που αναλαμβάνουν εξειδικευμένα μέλη Ε.Ε.Π. Φυσικής αγωγής Διοργανώνονται πολλές αθλητικές δραστηριότητες, τοπικών, πανελλήνιων και παγκόσμιων πρωταθλημάτων, αλλά και πολλά πολιτιστικά γεγονότα, εντός και εκτός του Πανεπιστημίου Πατρών με τη φοιτητική χορευτική ομάδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. Η Φοιτητική Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, έχει μέχρι σήμερα λάβει μέρος σε μεγάλα αφιερώματα όπως του Άκη Πάνου, του Τάκη Σούκα, του Νίκου Ξυλούρη, καθώς και έχει πραγματοποιήσει παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο αφιέρωμα της βραδιάς θα παρουσιάσει χορογραφίες σε διάφορους ρυθμούς και με ιδιαίτερες χορογραφίες.
Στο αφιέρωμα χορεύουν οι φοιτήτριες και οι φοιτητές:
Αγγέλη Δώρα, Δεσύλλα Ευτυχία, Δημητρακάκη Καδιανή, Ζαφειράκη Ευσταθία, Καλλίρη Αφροδίτη, Λουρίδα Λαμπρινή,Νάνου Γεωργία, Παπασταύρου Μαρία, Πετράκη Ελένη, Πετροπούλου Μαρία, Ραμαντάνη Θεοδώρα, Χριστοπούλου Κωνσταντίνα, Βαλμάς Αλέξανδρος, Κοτρώτσος Αθανάσιος, Λαμπράκης Νίκος, Ξενάκης Αλέξανδρος, Παπαδημητρόπουλος Κωνσταντίνος, Χαραλαμπόπουλος Ανδρέας, Χριστόπουλος Κωνσταντίνος 

                                                                                                                            #sch%L@R+_music


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου