Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: "Ρόδα - Πετάλι - Τσάρκα - Καρναβάλι"

Πάτρα: "Ρόδα - Πετάλι - Τσάρκα - Καρναβάλι" Ραντεβού στις 18.00 στην πλατεία Γεωργίου εκεί που θα έχει βαβούρα (!) για να αρχίσει η ποδηλατική πορεία
Την τελευταία Δευτέρα των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, στις 24 Φεβρουαρίου η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και η ποδηλατική ομάδα «Πιάνω τη Ζωή απ' το Τιμόνι» συνδιοργανώνουν καρναβαλική ποδηλατική πορεία στην πόλη με τίτλο «Ρόδα Πετάλι Τσάρκα Καρναβάλι» και τη συμμετοχή 300 καρναβαλικά μεταμφιεσμένων ποδηλατιστών.
Όλοι οι ποδηλάτες της Πάτρας και οι φιλοξενούμενοι τους από όλη την Ελλάδα, κάνουν καρναβαλικές ορθοπεταλιές μέσα στην πόλη, μοιράζουν κομφετί, χαμόγελα, και στο τέλος χορεύουν! Όχι στη σέλα αλλά στα μπουρμπούλια! («Αίγλη» Veso Mare)


Ραντεβού στις 18.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄ εκεί που θα έχει βαβούρα(!) για να αρχίσει η ποδηλατική πορεία.
Την παρέλαση των ποδηλάτων θα συνοδεύει το μουσικό άρμα του Δήμου. Διαδρομή : Πλατεία Γεωργίου, Κορίνθου, Αγ. Σοφίας, Αθηνών, Νόρμαν, Οθωνος Αμαλίας, Αράτου, Μαιζώνος, Αγ. Νικολάου, 25ης Μαρτίου, Γερμανού, Χαραλάμπη, Χείλωνος Πατρέως, Πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Στην πλατεία θα πραγματοποιηθεί ένα μικρό δρώμενο. Μετά την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων θα ακολουθήσει η διαδρομή : Σισίνη, Γούναρη, Αγ. Ανδρέου, Κολοκοτρώνη, ‘Οθωνος Αμαλίας, Veso Mare.
Ο χορός των ποδηλατοδρομέων θα αρχίσει στις 21.00 στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου