Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γιάννης Κούτρας στο QUEEEN!


Από τα «τα βεγγαλικά σου μάτια» μέχρι «ιδανικός κ’ ανάξιος εραστής» και «τους έχω βαρεθεί» και φτάνοντας στο «Χάρτινο το φεγγαράκι», «ένας ευαίσθητος ληστής» και «σ’ ακολουθώ» όταν «κάπου νυχτώνει»




Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου το Queen γίνεται τεσσάρων χρόνων και γιορτάζει τα γενέθλια του με τον Γιάννη Κούτρα. Στις 10 το βράδυ με παλιούς και νέους φίλους οργανώνει μια βραδιά μουσικής απογείωσης και αισθητικής πληρότητας

Ο Γιάννης Κούτρας, ο καλλιτέχνης, που έγινε άμεσα και ταχύτατα αναγνωρίσιμος στο κοινό από την ερμηνεία του στον «Σταυρό του Νότου», παραμένει ένας συγκλονιστικός  ερμηνευτής, με ευρεία γκάμα τραγουδιών, που συγκινεί με την δωρικότητά του, αλλά και τον σεβασμό που δείχνει σε ότι έχει τραγουδήσει.
Από τα δεκάδες τραγούδια που έχει ερμηνεύσει από το 1978 μέχρι σήμερα, επιλέγει εκείνα, που στο πέρασμα του χρόνου έμειναν σταθερές αξίες, τόσο στην δική του ψυχή όσο και σε εκείνους, που συνεχίζουν να συγκινούνται από τον στίχο και την μελωδία μεγάλων δημιουργών.
Ο Γιάννης Κούτρας με την λυρική και ταυτόχρονα λαϊκή φωνή, παρέα με δύο σολίστες, στο πιάνο τον Ισίδωρο Μουχλιανίτη και στο σαξόφωνο τον Λευτέρη Πουλιού, υπόσχονται να «χρωματίσουν» αυτή τη βραδιά με ήχους, που μπορεί να σε λυγίσουν αλλά και να σε ξεσηκώσουν, να ξυπνήσουν όλα εκείνα τα χρώματα που παραμένουν ζωντανά μέσα στις καρδιές μας σε αυτούς τους καιρούς που το συναίσθημα πνίγεται από την πραγματικότητα.

Στις 14 Φεβρουαρίου λοιπόν το Queen υπόσχεται μια βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες με τραγούδια από πολλούς μουσικούς δρόμους. Από τα «τα βεγγαλικά σου μάτια» μέχρι «ιδανικός κ’ ανάξιος εραστής» και «τους έχω βαρεθεί» και φτάνοντας στο «Χάρτινο το φεγγαράκι», «ένας ευαίσθητος ληστής» και «σ’ ακολουθώ» όταν «κάπου νυχτώνει».
Ώρα Έναρξης: 22:00
Είσοδος: 6 ευρώ με ποτό
Τηλ. κρατήσεων: 2610 310112

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου