Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Parov Stelar & Band live στην Πάτρα!!!

Ο αυστριακός μουσικός  και ιδρυτής της Etage Noir Recordings, Parov Stelar, έχει συνεπάρει την παγκόσμια μουσική  σκηνή όπως κανένας άλλος τα τελευταία χρόνια. Μέσα από τη μουσική του, το μετριόφρων αλλά ταυτόχρονα εκπληκτικό ταλέντο του έχει  κερδίσει τεράστιο αριθμό οπαδών και έχει αποθεωθεί ως μουσικός παραγωγός.
H μουσική του είναι καθαρά επηρεασμένη από ρετρό ήχους, από μια αύρα κομψότητας, και από πολλές δόσεις ενέργειας.  Εμπνευσμένη από το στυλ και τα ακούσματα από διάφορα μουσικά είδη (soul, pop, jazz και swing) και σε συνδυασμό με τα σύγχρονα beat και grooves,  δημιουργεί έναν ασύγκριτο, απαράμιλλο ήχο, που δικαίως τον χαρακτηρίζει ως βασιλιά της electro swing.
Στις ζωντανές εμφανίσεις του ο Parov Stelar ανεβαίνει στη σκηνή με μια σειρά μουσικών “μάγων”. Τα live του Parov Stelar και της μπάντας του  αποτελούν ένα από τα εντυπωσιακότερα μουσικά θεάματα ηλεκτρονικής μουσικής που μπορεί να δει κανείς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ρυθμικά κομμάτια και σαγηνευτικά φωνητικά γεμίζουν το κοινό με πρωτόγνωρα συναισθήματα και ενέργεια πολλών βολτ.
Στο κέντρο του show βρίσκεται ο ίδιος ο δημιουργός, καθοδηγώντας τη μουσική μέσα από το ρόλο του Dj. Παρά τις εκατοντάδες live εμφανίσεις τους και τις τεράστιες περιοδείες τους, η μπάντα συνεχίζει να ωθεί τη δημιουργικότητα της σε νέα άκρα, ξεπερνώντας τα όρια της μουσικής τους απόδοσης.
Κάθε παράσταση είναι μοναδικά διαφορετική από την προηγούμενη, καλώντας τον ακροατή να εξερευνήσει νέες πτυχές και συναισθήματα μέσα από τη μουσική του Parov Stelar.
Warm up: Βερροιόπουλος Γιώργος, Κωσταράς Κωνσταντίνος σε ένα live dj set
Στον χώρο της πολιτείας και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα γίνει και η προβολή του τελικού του champions league

Προπώληση εισιτηρίων: 20ευρώ στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ (ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) και στην Πάτρα στα, Musical, Discover, Music station, City cafe, Ευοί Ευάν (Ρίον)
Τα εισιτήρια στην είσοδο της Πολιτείας το βράδυ της συναυλίας θα κοστίζουν 25 ευρώ
Δείτε το trailer για την "The Princess" tour και απολαύστε μερικές από τις επιτυχίες τους στα video που ακολουθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου