Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Οι ''Ιμάμ Μπαλντί'' στην Πάτρα



Έρχονται οι Ιμάμ Μπαιλντί στον πολυχώρο "Πολιτεία" της Πάτρας


Το συγκρότημα των Imam Baildi που έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τα τελευταία χρόνια έρχεται για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση στον πολυχώρο «Πολιτεία» στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα στις 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 21.00.
Έρχονται οι Ιμάμ Μπαιλντί στον πολυχώρο "Πολιτεία" της Πάτρας Θα εμφανιστούν στις 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 21.00  Οι Imam Βaildi που παρουσιάζουν αγαπημένα λαικά κομμάτια με μία δική τους πρωτότυπη τζαζ και σουίνγκ απόχρωση, καταφθάνουν στην Πάτρα έχοντας πίσω τους μία χειμερινή περιοδεία με 15 live συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και δύο μοναδικές βραδιές στην Κωνσταντινούπολη.
Πιο πριν το συγκρότημα είχε πραγματοποιήσει μία μεγάλη μουσική γιορτή το καλοκαίρι με τρεις χιλιάδες κόσμο στην Τεχνόπολη της Αθήνας που χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως στους ρυθμούς των Imam. Ακόμα το γκρουπ συμμετείχε σε ορισμένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης, μεταξύ αυτών το Sziget στη Βουδαπέστη και το Lowlands στην Ολλανδία.
Ανάμεσα σε όλες τις συναυλίες ξέκλεψαν χρόνο για να μπουν στο στούντιο και ανανέωσαν το «μενού» τους με καινούρια κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στην επόμενη δισκογραφική δουλειά τους που αναμένεται στα τέλη του 2013.
Ήδη έχουν ετοιμάσει ένα καινούριο «ανεβαστικό» πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις που θα παρουσιάσουν και στην Πάτρα, στην «Πολιτεία» όπου θα μοιραστούν μερικές από τις καινούριες τους συνταγές καθώς και τις αγαπημένες τους μουσικές αλχημείες με το κοινό.
Ας ετοιμαστεί λοιπόν το Πατρινό κοινό για ένα live χορταστικό και καλοδουλεμένο, ικανό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση και 13 ευρώ στο ταμείο το βράδυ της συναυλίας.
Σημεία προπώλησης: Discover, Musical, City cafe, Music station, Eυοί ευάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου